Spații de stocare a mărfurilor, trasabilitate, tehnică de ultima oră pentru producerea frigului

avantajele keller logisticDepozitul este construit conform normelor europene ce reglementează aceast tip de  activitate, tehnologiile de ultimă oră folosite asigurînd păstrarea în condiții optime a produselor depozitate.

          Astfel, partenerii noștri beneficiază de cele mai moderne spații de stocare a mărfurilor, trasabilitate, tehnică de ultimă oră pentru producere a frigului, softul WMS de înaltă precizie cu numeroase posibilități de urmărire și raportare, servicii ce scutesc partenerii noștri de investiții majore privind eficientizarea procesului logistic.

                  Prin intermediul Centrului de afaceri Keller Logistic se pot realiza avantaje considerabile: costuri variabile în loc de costuri fixe, eficiența soluțiilor de ambalare folosite prin particularizarea serviciilor în funcție de necesități, eficientizarea cheltuielilor cu angajații prin externalizarea serviciilor.

          Proximitatea drumului național Brașov - Sibiu DN1, a gării și aeroportului Brasov /Ghimbav, face ca Centrul de afaceri Keller Logistic  să fie foarte atractiv din punct de vedere al eficienței costurilor de transport și logistice.