Echipamente folosite în industria alimentară

Depozitarea poate fi complexă, tocmai în acest scop am investit în unul dintre cele mai inteligente sisteme tehnice și informatice , pentru ca operațiunile partenerilor noștri să se desfășoare facil.

În acest sens, am ales sa achiziționăm cele mai moderne și performante echipamente și tehnologii. Astfel, dispunem de soft-uri de management integrat ce pot oferi in orice moment rapoarte în timp real despre procesele în desfășurare, condițiile de păstrare, parametrii tehnici, stocuri,  centrala de frig Gea, electrostivuitoare Toyota, lise electrice, echipamente de supraveghere și control ce ne permit urmărirea în timp real a fluxurilor, etc.

  Echipamente folosite în industria alimentară

Putem oferi partenerilor noștri posibilitatea de a supraveghea întregul flux tehnologic și logistic și de a putea închiria birouri  clasa A+ pentru forța de vânzări . Acestea beneficiază de lumina naturală, autonomie energetică și utilități, climatizare individuală, aer proaspăt, ventilare individuală pentru fiecare locație, lift interior, acces pentru persoane cu dizabilități, spații de recreere: cafetărie, spații verzi.

Comunicarea este asigurată de rețeaua structurată cu posibilitatea acces wireless la serviciile de date.

În cazul în care partenerul nostru optează, putem oferi acces particularizat  la gestiuneea informatizată (ERP/CRM/WMS/EDI).

Echipamentele noastre au fost gândite în așa fel încât eficiența energetică a depozitului să fie optimă: folosim medie tensiune, apele reziduale sunt recuperate și filtrate, încălzirea este în pardoseală, am implementat tehnologii pentru protecția mediului (separatoare de grăsimi și pentru hidrocarburi).

În același timp siguranța în exploatare se află la standardele europene. Este prevăzută protecția la incediu, control acces, monitorizarea video a activității 24/24 ore, acces particularizat, locuri de parcare supravegheate iar climatizarea este asigurată prin pompe de căldură.

O altă prioritate pentru Keller Logistic este sănătatea la locul de muncă, tocmai în acest scop am creat un program ce maximizează eficiența la un nivel maxim în condiții de stres minime.