Depozitare, depozit frigorific brasov

Spațiile noastre de depozitare sunt dotate cu rafturi moderne pentru stocarea mărfurilor paletizate și cu rampe mobile, utilizabile pentru încărcarea / descărcarea cu ușurință a oricărui tip de marfă - indiferent de modul în care este ambalată.
Manifestînd un real interes față de cerințele partenerilor noștri, dispunem de cele mai bune mijloace tehnologice informatice necesare optimizării, pregătirii și gestionării fluxurilor de marfă.

În cadrul depozitului frig puteți beneficia de următoarele servicii:

În prestarea acestor servicii suntem pregătiți să răspundem oricăror cerințe privitoare la modul de:

Prestarea tuturor serviciilor se face de către personal calificat, care răspunde cerințelor partenerilor noștri cu privire la modul de gestionare a mărfii, de la intrarea până la ieșirea acesteia din depozit. Mai mult, vă putem oferi servicii de consultanță și studii de optimizare a lanțului de gestiune.

                  

În depozitele noastre, conducem și urmărim atât fluxurile depozitate pe orice gamă de temperatură.

Depozitul  deține Autorizație Sanitar Veterinară pentru schimburi intracomunitare cu produse de origine animală, deținînd implicit și ștampila ovală.
Depozitul este construit conform normelor europene ce reglementeaza această activitate, tehnologiile de ultimă oră folosite asigurînd păstrarea în condiții optime a produselor depozitate. Fiecare cameră de frig dispune de sistem de monitorizare a temperaturii prin intemediul internetului, monitorizarea temperaturii fiind posibilă și de la distanță necesitînd o simplă conexiune la internet.